Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Villa te koop in Bahia de las Rocas, Manilva Municipality

Ref 328 - Villas Bahia de las Rocas

prijs € 420,000
 

Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros
Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros Villa te koop in Bahia de las Rocas Manilva Municipality prijs 420,000 euros
slaapkamers
4
badkamers
2.5
pool_nl
prive
parking
prive
aircon
Ja
internal area
153 m2

LAATSTE 3 EENHEDEN BESCHIKBAAR!!

Luxe privé villa’s met privézwembad en tuin- en zeezichten in Bahia de las Rocas, Manilva, Málaga, Costa del Sol.

Bahia de las Rocas ligt op een heuvel met een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de Rots van Gibraltar en het Afrikaanse continent. Het ligt vlakbij Sotogrande en op slechts 50 kilometer van Marbella. De urbanisatie heeft een bevoorrechte ligging, op gelijke afstand van zowel de jachthaven van Sotogrande als van de jachthaven van La Duquesa evenals in de buurt van de belangrijkste golfbanen van Zuid-Europa, zoals de Real Club Valderrama.

Elke villa ligt op een privé landgoed van ongeveer 700 m² met de meest ideale oriëntering om maximaal te kunnen profiteren van het daglicht. Elke villa heeft een privézwembad, een grote tuin (gemiddeld 370 m²) en een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee aan de horizon.

Bahia de las Rocas is een nieuwbouwproject met moderne villa’s van 2 verdiepingen van 155 vierkante meter. Ze bestaan uit vier slaapkamers, twee badkamers en een toilet.

Ze zijn ontworpen om optimaal te profiteren van het klimaat van dit deel van Spanje. Ze hebben een overdekte veranda en een terras. Ze hebben ruime en lichte kamers zoals de master slaapkamer (16 m²) of de woonkamer van 27 m².

De villa’s werden gebouwd met hoogstaande kwalitatieve materialen en volgens een moderne interne layout zodat het licht zelf onderdeel wordt van de architectuur. 

Al de villa’s in Bahia de las Rocas hebben een privé garage met ruimte voor twee wagens. 

De prijzen gaan van €430,000 tot €480,000.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
4
Badkamers:
2.5
Pool:
prive
Parking:
prive
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
153 m2
Terrasoppervlakte:
670 m2
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Vioerverwarming:
Ja
Oriƫntatie:
zuid-west
Open haard:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 6 + 5 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja