Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Manilva, Manilva Municipality

Ref 420 - Manilva Town

prijs € 105,000
 

Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros
Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros Appartement te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 105,000 euros
slaapkamers
3
badkamers
2
pool_nl
gemeensch.
parking
1 staanplaatsen
aircon
alleen instalatie
internal area
94 m2

Goed onderhouden en zonnig 3 slpk appartement met uitzicht op zee in de stadje van Manilva, Malaga, Costa del Sol, SPANJE

Ruime indeling met dubbel aspect, met uitzicht op zee aan weerszijden van het appartement. De lounge is zonnig met een ruime keuken, bijkeuken en een terras met open uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee.

De drie slaapkamers hebben een goede grootte en ze kijken uit op het modern pleintje van Manilva plus in de verte, zicht op zee. Er zijn twee badkamers en voldoende berging.

Verkocht volledig gemeubileerd zoals gezien plus een parkeerplaats en een prive berging in de ondergrondse parkeergarage. De gemeenschap heeft een zwembad en goed onderhouden gangen met een lift.

Bel ons vandaag om deze woning te bekijken.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch.
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
alleen instalatie
Bewoonbare opp:
94 m2
Terrasoppervlakte:
7 m2
Tuinen:
nee
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
E
Gemeenschap. Kosten:
246€/kwartaal
Oriƫntatie:
zuid
Berging:
Ja
Plafondventilator:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 6 + 6 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja