Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Marbella, Marbella Municipality

Ref 311 - Palo Alto

prijs € 460,000
 

Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros
Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros Appartement te koop in Marbella Marbella Municipality prijs 460,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
110 m2

Palo Alto is een eersteklas residentiële bewaakte urbanisatie. De urbanisatie biedt een mix van ongeveer 500 appartementen en villa’s gelegen te Ojen, Marbella. In Palo Alto vindt u alle ontspanning en luxe waarnaar u op zoek bent. Geniet er van alle faciliteiten en de schitterende uitzichten over de Middellandse Zee.

2 en 3 slaapkamer appartementen en penthouses met 2 of 2.5 badkamers, parking en opslagruimte in de kelder. Open keuken eetkamer, terras met privé zonnedek jacuzzi en marmer, hoge kwaliteit vloeren, specifieke LED verlichting om een warme sfeer te creëren, hypermoderne klimaatregeling, volledig uitgeruste keuken en badkamers, volledige UV bescherming ramen.

In Palo Alto vindt u alle faciliteiten die u kunt bedenken:

- Health Club: u vindt er een business center met Wi-Fi en cafetaria, een gym, fitness studio, indoor zwembad, sauna, spa en stoombad.

- On-site verhuur beheer en conciërgedienst

- Gemeenschappelijke zwembaden en tuinen

- 24-uur bewaking

Na het grote succes van de lancering van Palo Alto, geeft de ontwikkelaar de rest van de units vrij in fase 1 met 2 slaapkamer appartementen en 3 slaapkamer appart.

Extra parkeerruimte €18,000 , individuele jacuzzi upgrade €15,000 en individueel plonsbad upgrade voor €40,000 (Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie).

Op een paar minuten rijden van het bruisende Marbella en op een halfuur van de luchthaven van Malaga. Uw droomwoonst wacht u op in deze eersteklas residentiële urbanisatie met adembenemende uitzichten, ontworpen door de befaamde architecten Villarroel Torrico.

De ideale keuze voor gezinnen en professionals op zoek naar een ontsnapping uit de dagelijkse drukte maar met gemakkelijke toegang tot Marbella en alles wat deze stad te bieden heeft.

Project tijdlijn:

Eind 2016/ begin 2017 – Aanvang van de bouwwerken

2019/2020 – Voltooiing en oplevering van de woningen

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
110 m2
Terrasoppervlakte:
45 m2
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Oriƫntatie:
zuid

Marbella


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 5 + 3 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja