Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Estepona, Estepona Municipality

Ref 301P - Mar Azul

prijs € 360,000
(prijs was € 380,000)

Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros
Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 360,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
103 m2

Laatste eenheden !! Laat vallen tot 40%. Fantastische gelegenheid om een frontlinie aan het strand te kopen met een prachtig uitzicht in de exclusieve New Golden Mile van Estepona, Malaga, Costa del Sol.

Mar Azul is een exclusieve residentiële ontwikkeling van luxe strand appartementen en penthouses met grote terrassen en een prachtig uitzicht, ligt direct naast het bekende Kempinski Hotel en Laguna Village Shopping Center. Met gemakkelijke toegang tot de snelweg A-7 en vijf minuten van het centrum van Estepona, is deze ontwikkeling gunstig gelegen met supermarkten en winkels in de buurt en op korte afstand gelegen van Marbella en Estepona. Nog beter, het is ook gelegen in het hart van het golfers paradijs, met vele bekende en voortreffelijke golfbanen rondom.

Ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, begane grond appartementen met prive-tuinen, eerste verdieping of penthouses met grote terrassen. 180º uitzicht op de zee, afhankelijk van de oriëntatie. Bewakingsdienst met toegangscontrole zorgt voor de privacy van de bewoners. Het heeft een eigen ondergrondse parkeergarage.

Ontworpen voor luxe en comfort, Mar Azul, gelegen in een exclusieve locatie naast het strand en de wandeldijk, heeft prachtige faciliteiten; stijlvolle tuinen, een overtreffend zwembad met uitzicht op de zee, een verwarmd overdekt zwembad, spa, sauna, Turks bad, modderbaden en een volledig uitgeruste fitnessruimte. En vanuit de tuinen kunt u genieten van een prachtig open uitzicht op de zee.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
103 m2
Terrasoppervlakte:
31 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
optioneel
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
1020€/kwartaal
IBI:
1000€/yr
Oriƫntatie:
zuid
Lift:
Ja

Estepona


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 7 + 4 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja