Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in La Cañada, Marbella Municipality

Ref 327 - La Canada Homes

prijs € 280,000
(prijs was € 291,500)

Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros
Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros Appartement te koop in La Cañada Marbella Municipality prijs 280,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool
gemeensch.
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
77 m2

LAST UNITS AVAILABLES!!

Gloednieuw project, 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen met uitzicht over Marbella en dicht bij het La Cañada Shopping Center, Marbella, Málaga, Costa del Sol.

De Cañada Homes liggen in een bevoorrechte omgeving in Marbella, in het noordelijke deel van de stad, aan de voet van de Sierra Blanca. De verhoogde ligging bezorgt de bewoners een ongeëvenaard uitzicht zonder daarbij in te boeten op de nabijheid van het stadscentrum en het strand die op amper 10 minuten rijden liggen van de site. Het complex biedt directe toegang tot de hoofdwegen zodat Puerto Banus, Ronda, Estepona, Fuengirola, een aantal golfbanen en de twee luchthavens van Gibraltar en Málaga allemaal bereikbaar zijn.

De Cañada Homes omvatten 5 buildings van 3 verdiepingen met 49 unieke en stijlvolle appartementen die perfect aangepast zijn aan de bijzondere topografie van het perceel. 

Het project omvat 2,3 en 4 slaapkamer (laatste 2 units beschikbaar) appartementen. De woonkamer en de master slaapkamer alsook de ruime terrassen van iedere appartement liggen op de zuidkant van het gebouw om volop te genieten van het onovertroffen uitzicht.

De Cañada Homes zijn veilig bewaakt met bewakingscamera’s en bieden een schitterende gemeenschappelijke tuin met zwembad, een parkeerruimte en een berging. 

Alle kamers, behalve de badkamers, kijken naar buiten toe en hebben hierdoor veel natuurlijke lichtinval. De keukens zijn volledig ingericht en uitgerust met moderne zuinige huishoudtoestellen en kwaliteit en design zijn zichtbaar in de volledige afwerking. 

Het complex is vanaf de ontwerpfase duurzaam gebouwd dankzij het gebruik van passieve systemen (zoals juiste oriëntatie, natuurlijke lichtinval, buitenmuurisolatie en cross ventilatie) en het gebruik van actieve systemen (zoals verwarming en warm water voor elk appartement via een thermodynamische warmtepomp). Het internationale BREEAM certificaat voor duurzaam bouwen zal toegekend worden aan dit nieuwbouwproject. 

2 BED APPARTEMENTEN (LAATSTE 2 EENHEDEN)

3 BED APPARTEMENTEN 

4 BED APPARTEMENTEN (LAATSTE 2 EENHEDEN)

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch.
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
77 m2
Terrasoppervlakte:
30 m2
Tuinen:
gemeensch.
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
Oriëntatie:
zuid
Berging:
Ja

Marbella


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 4 + 3 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja