Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Rijhuis te koop in Estepona, Estepona Municipality

Ref 345P - The Island

prijs € 1,200,000
 

Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros
Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros Rijhuis te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 1,200,000 euros
slaapkamers
3
badkamers
3
pool_nl
gemeensch
parking
aircon
Ja
internal area
240 m2

Eerste-lijns aan strand gelegen Luxe Herenhuizen te koop in Estepona, Málaga, Costa del Sol.

´The Island´ is een innovatief residentieel project gelegen in aan een rustige kustlijn van de Costa del Sol en biedt absolute privacy, een groene omgeving en ultramoderne voorzieningen.

Dit bevoorrechte project heet ´The Island´ om de essentie van de omgeving vast te leggen: een volledig omheinde oase van rust en veiligheid in het hart van een van de populairste woonwijken van de kust. Het is goed geïsoleerd van andere nabijgelegen urbanisaties en is omgeven door een beschermd dennenbos en openbaar groen.

Het project ligt in het meest exclusieve deel van de westelijke buitenwijken van Estepona en bestaat uit 50 ultramoderne herenhuizen met twee, drie, vier en vijf slaapkamers, met uitzicht op zee.

Het eiland bestaat uit drie, vier  en vijf slaapkamers exclusief ontworpen Luxe Herenhuizen, van 319 tot 449 vierkante meter inclusief ondergronds gebied, terras en solarium. 

Elk herenhuis heeft een eigen dakterras met jacuzzi, pergola, keramische vloertegels, kunstmatige grasvloeren, een barbecueplaats, een eigen ondergrondse garage met persoonlijke toegang tot het huis via een ruime was- en serviceruimte, evenals gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de gasten.

De huizen hebben ook een open haard, vloerverwarming (op basis van water in woonruimtes en elektrisch in badkamers), warme en koude airconditioning en compleet met Domotic Home Automation Systeem.

The Island ligt op slechts vijf minuten lopen van de jachthaven van Estepona, dicht bij het stadscentrum en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de vervoersverbindingen: het biedt privétoegang tot het strand en de rivier de Guadalobón slingert rond de omtrek en versterkt het gevoel van afzondering. Het ligt minder dan 35 kilometer naar Marbella, slechts een uur rijden naar de internationale luchthaven van Málaga (naar het oosten) en 45 kilometer naar de luchthaven van Gibraltar.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Pool:
gemeensch
Parking:
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
240 m2
Terrasoppervlakte:
265 m2
solarium:
Ja
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
voorgeinstalleerde
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Vioerverwarming:
Si
Oriƫntatie:
zuid-west
Lift:
Ja

Estepona


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 7 + 3 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja