Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Rijhuis te koop in La Paloma, Manilva Municipality

Ref 424P - Majestic Heights

prijs € 268,000
 

Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros
Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros Rijhuis te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 268,000 euros
slaapkamers
3
badkamers
2.5
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
145 m2

NIEUWE ONTWIKKELING!

Nieuwbouw woningen van 3 en 4 slaapkamers met direct uitzicht op de Middellandse Zee en Gibraltar.

Majestic Heights biedt een uniek uitzicht en is een unieke ontwikkeling van 47 hedendaagse rijtjeshuizen, sommige met privétuinen en andere met een fantastisch solarium op slechts vijf minuten van een aantal van de beste golfbanen in de omgeving, waaronder het wereldberoemde Valderrama in Sotogrande.

Deze zeer wenselijke unieke woningen maken deel uit van een exclusief omheind complex dat op een verhoogd perceel ligt en zorgt ervoor dat elk stadshuis een panoramisch uitzicht op zee heeft. De ontwikkeling is zorgvuldig ontworpen om te passen in een prachtige natuurlijke omgeving met een oriëntatie op het zuiden op slechts enkele minuten van de mooiste stranden die de Costa del Sol te bieden heeft.

Er is een zwembad voor volwassenen en een voor de kinderen waar gezinnen zich kunnen vermaken, allemaal omgeven door tropische tuinen. Omdat het zwembad aan de rand van de ontwikkeling ligt, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een spectaculair ononderbroken uitzicht op zee.

Vanwege de ligging in dit opkomende gebied zullen deze huizen snel verkopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak om de site te bekijken en voor meer informatie over de verschillende soorten binnen dit project.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2.5
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
145 m2
Terrasoppervlakte:
24 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
solarium:
Ja
binnenkoer:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Oriƫntatie:
zuid
Lift:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 5 + 2 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja