Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Estepona, Estepona Municipality

Ref 426P - Valle Romano Residences Investment

prijs € 97,000
 

Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros
Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 97,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
1.5
pool_nl
gemeensch
parking
gemeensch
aircon
Ja
internal area
60 m2

GEWELDIGE INVESTERINGSKANS!

Appartementen te koop in Valle Romano Golf, Estepona, Costa del Sol.

Valle Romano Residences is een nieuw concept om te genieten en te investeren in een vakantiehuis aan de Costa del Sol: Condohotel.

Uw appartement zal deel uitmaken van het 4-sterrenhotel 'Ona Valle Romano Golf & Resort'. U benut alle voordelen en diensten aangeboden door het hotel.

Vanaf de allereerste minuut wordt uw aankomst in uw nieuwe appartement een nieuwe ervaring. Onze 24-uurs receptie zal u van dienst zijn en u in uw woning vestigen. Zodra u aankomt, zult u genieten van alle diensten van een viersterrenhotel. Een bagageservice, autoverhuur, vervoer naar het strand en de stad, reservering van tickets voor shows, schoonmaak, wasserette, reserveringen voor restaurants en nog veel meer ...

Valle Romano Residences ligt naast de Valle Romano Golf in Estepona, een uitzonderlijke 18-holes golfbaan die is uitgerust om de meest veeleisende en prestigieuze toernooien te verkennen. 

Geniet van alle voordelen van een vakantieoord met 3 prachtige zwembaden in verschillende gebieden, en het strand ligt op slechts 5 minuten met onze transportservice. Het resort beschikt ook over een exclusief restaurant en twee andere restaurants: The Club House met een prachtig uitzicht op de golfbaan en de Pool Bar, die voornamelijk aperitieven, drankjes en cocktails serveert.

Het resort is een nieuwe manier om van je vakantie te genieten. U kunt op elk moment van het jaar gebruik maken van uw woning en ook een gegarandeerd inkomen verkrijgen wanneer u het niet gebruikt. Een geweldige investering in een van de meest gewilde plekken van de Costa del Sol.

Alle appartementen zijn volledig ingericht en hebben het hele jaar door onderhoudsservice.

Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie !!

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1.5
Pool:
gemeensch
Parking:
gemeensch
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
60 m2
Terrasoppervlakte:
20 m2
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Oriƫntatie:
noord-oost
Lift:
Ja

Estepona


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 7 + 4 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja