Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in La Paloma, Manilva Municipality

Ref 548P - Sunrise

prijs € 221,000
 

Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros
Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros Appartement te koop in La Paloma Manilva Municipality prijs 221,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
95 m2

De zonsopgang en zonsondergangen zullen echt geweldig zijn in je nieuwe appartement!

De ontwikkeling omvat appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses verdeeld over drie niveaus in 3 slanke, lage gebouwen. Afhankelijk van de gekozen configuratie, zijn er ruime appartementen op de begane grond met tuinen, appartementen op de middelste verdieping met royale op het zuidwesten gelegen terrassen en penthouses met een fantastisch solarium.

Gestroomlijnd en modern design met een fantastisch uitzicht op het landschap tot aan de Middellandse Zee, het interieur is open en de grote glazen deuren openen naar het terras of de tuin waar de meeste dagen zullen worden doorgebracht. Volledig uitgeruste keukens mengen zich in de woonkamer en natuurlijke kleuren en texturen zorgen voor een licht, helder en luchtig gevoel. De keukens zijn strak en modern en zijn volledig uitgerust.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
95 m2
Terrasoppervlakte:
70 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
solarium:
Ja
binnenkoer:
Ja
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Oriƫntatie:
zuid-west
Lift:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 5 + 7 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja