Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Casares Costa, Casares Municipality

Ref 269P - Alcazaba Lagoon

prijs € 199,000
 

Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros
Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 199,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
88 m2

Nieuw complex van 2 en 3 slaapkamer appartementen, Alcazaba Lagoon, Estepona, Malaga, Costa del Sol

NIEUWE FASE 4 NU IN OPBOUW!

ALCAZABA Lagoon is de residentiële ontwikkeling van uw dromen, die zich uitstrekt door ruime gebieden met exotische tuinen. Een ontwikkeling van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren met woningen op het zuiden gericht.

De appartementen bevinden zich in kleine woongroepen, genesteld tussen grote groene zones met palmbomen, tropische planten en zwembaden, die een groen mediterraan ecosysteem creëren. Een wandelpad scheert langs de rand van de laguna, zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht terwijl u loopt, rent of geniet van andere sporten. De kunstmatige stranden van deze laguna zijn van perfect zand en hebben een zonnedek en zones voor strandsporten, gemeenschappelijke servicefaciliteiten, kleedkamers en douches.

Deze derde fase van de ontwikkeling biedt 78 exclusieve 2 en 3 slaapkamer appartementen en penthouses met spectaculaire terrassen

De appartementen bieden een woonervaring van hoge kwaliteit: luchtige woonruimtes die uitkomen op balkons en terrassen, plaatsen om te genieten van de ware stijl van het mediterrane leven. Alle appartementen hebben afzonderlijke individuele bergingen en een ondergrondse garage; ze zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming, warm water via zonnepanelen en satelliet-tv. Hoogwaardige afwerking van het ontwerp van het interieur en volledig ingerichte keukens met eersteklas apparaturen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en dit fantastische nieuwe resort te bezoeken.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
88 m2
Terrasoppervlakte:
15 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
solarium:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
voorgeinstalleerde
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
200€/kwartaal
IBI:
740€/yr
Oriƫntatie:
Lift:
Ja

Casares


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 10 + 5 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja