Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Rijhuis te koop in Los Hidalgos, Manilva Municipality

Ref 297 - El Diamante

prijs € 259,000
 

Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros
Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros Rijhuis te koop in Los Hidalgos Manilva Municipality prijs 259,000 euros
slaapkamers
3
badkamers
2.5
pool_nl
gemeensch
parking
aircon
alleen instalatie
internal area
180 m2

GLOEDNIEUW; 3 townhouses met 3 slaapkamers te koop in Los Hidalgos, Manilva, Costa del Sol.

El Diamante is een luxe wooncomplex, bestaande uit 16 halfvrijstaande woningen gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en gelegen in de urbanisatie van Los Hidalgos in Manilva, Malaga.

De woningen in El Diamante hebben een oppervlakte van meer dan 180 m² en hebben drie verdiepingen. Via de hoofdingang heeft u toegang tot de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich de hal met ingebouwde kasten, de volledig ingerichte keuken, een gastentoilet, een wasruimte, de open eetkamer en een woonkamer met open haard en uitzicht op de privétuin.

Op de bovenverdieping zijn er drie grote slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers, een badkamer met een douche, de andere met een bad.

Tenslotte heeft de woning een grote kelder die toegankelijk is via de lounge. 

Elke woning is gebouwd op een perceel van 250 m² en heeft een privétuin en parkeerruimte, grote terrassen en een veranda als wel een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en de Golf Club van La Duquesa.

De perfecte ligging tussen Estepona en Sotogrande, de kwaliteitsvolle constructie, de nabijheid bij tal van recreatiemogelijkheden en commerciële centra en daarbovenop het schitterende uitzicht op de golf en de zee zijn de troeven van El Diamante, een waar paradijs om volop te genieten.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2.5
Pool:
gemeensch
Parking:
Air Co:
alleen instalatie
Bewoonbare opp:
180 m2
Terrasoppervlakte:
250 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
solarium:
Ja
binnenkoer:
Ja
voorteras:
Ja
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
voorgeinstalleerde
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
320€/kwartaal
IBI:
750€/yr
Oriƫntatie:
oost
Lift:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 6 + 5 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja