Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Estepona, Estepona Municipality

Ref 447 - Olas

prijs € 249,100
 

Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros
Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 249,100 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
gemeensch
aircon
Ja
internal area
81 m2

Deze nieuwe, moderne appartementen van 2 of 3 slaapkamers bevinden zich op een buitengewone locatie in Estepona - op een paar minuten lopen van het strand en een keuze voorzieningen kortbij, en verder op de beste plek tussen de beste golfbanen aan de Costa del Sol.

Iedere woning is uitgerust met hoogwaardige materialen en voorzieningen die zijn ontworpen voor uw comfort, gemak en veiligheid: volledig uitgeruste keukens, warm-koud airconditioning, inbouwkasten, kamerhoge ramen, master ensuite badkamer, ...

Gemeenschappelijke ruimtes met een zoutwaterzwembad en een buiten-oefenruimte in tropische tuinen, waar u kunt ontspannen en genieten van de + 300 dagen zon.

Een prachtige Spaanse levensstijl aan de zee met het strand, winkels, restaurants en cafés op slechts een korte loopafstand. Kom en neem een kijkje!

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
gemeensch
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
81 m2
Terrasoppervlakte:
52 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
solarium:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Oriƫntatie:
zuid

Estepona


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 4 + 9 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja