Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Rijhuis te koop in Duquesa, Manilva Municipality

Ref 192 - La Vizcaronda

prijs € 449,000
(prijs was € 475,000)

Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros
Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros Rijhuis te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 449,000 euros
slaapkamers
4
badkamers
3
pool_nl
prive
parking
prive
aircon
alleen instalatie
internal area
246 m2

Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd 4 slaapkamer rijhuis in La Vizcaronda, Manilva, Malaga, Costa del Sol.

Deze moderne woning is gelegen in een modern en omheind resort, genaamd La Vizcaronda in Manilva. Het is een rustige woonwijk langs de golfbaan, met een prachtig uitzicht op zee en de bergen en dicht bij de haven van La Duquesa en de nabijgelegen winkels en restaurants enz.

Gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen snelweg A7 zorgt voor vervoer naar andere steden aan de Costa del Sol binnen enkele minuten.

Onlangs gerenoveerd met een groot aantal nieuwe functies, waaronder; en uitgebreid woonkamer en keuken met open ontbijt bar, nieuwe schuiframen, een elektrische open haard en één van de slaapkamers heeft nu directe toegang tot de eigen tuin.

De woning is gelegen aan het einde van de gemeenschap, vlak naast één van de meerdere mooie gemeenschappelijke zwembaden. Het heeft een eigen tuin en is gevestigd in deze zeer populaire resort.

La Vizcarronda heeft 4 gemeenschappelijke zwembaden, 2 tennisbanen en een kinderspeeltuin. Het is een rustige woonwijk met permanente inwoners en bezoekers het hele jaar door.

Gemeenschappelijke kosten zijn €980 per trim, neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen of om een plattegrond plan en meer informatie te ontvangen.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
4
Badkamers:
3
Pool:
prive
Parking:
prive
Air Co:
alleen instalatie
Bewoonbare opp:
246 m2
Terrasoppervlakte:
58 m2
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Vioerverwarming:
badkamers
Gemeenschap. Kosten:
980€/kwartaal
Oriƫntatie:
oost
Berging:
Ja
Open haard:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 1 + 1 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja