Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Casares Costa, Casares Municipality

Ref 372 - Majestic Hills

prijs € 299,500
(prijs was € 349,950)

Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros
Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 299,500 euros
slaapkamers
4
badkamers
3.5
pool_nl
gemeensch
parking
1 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
243 m2

Fantastische woning te koop in Majestic Hills, Casares Costa, Casares, Malaga, Costa del Sol, SPANJE

Dit ruim appartement van zeer goede kwaliteit, op eerste verdieping, is ideaal als vaste woning of vakantiehuis. Luxe kwaliteiten waaronder vloerverwarming in badkamers, dubbele beglazing ramen met zonnebescherming, marmeren vloeren overal en ook wanden in alle badkamers, alles kamers zijn ensuite met hun eigen badkamer (behalve de 4e slaapkamer: dient nu als eetkamer).

De keuken is zeer ruim en heeft een aparte wasruimte. De woning wordt verkocht inclusief van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage met lift toegang tot het apartment verdieping, plus een groteberging van 12,58m2.

De gemeenschappelijke gedeelten zijn goed onderhouden met 2 zwembaden, onberispelijke tuinen en wandelpaden door deze aangelegde tuinen. Vooraan het complex is een dal met open uitzicht op groen en de zee.

De locatie is ideaal, een korte rit van lokale voorzieningen, kortbij de prestigieuze golfclub Finca Cortesin en net over 1 km afstand van het strand, strandclubs/chiringuitos en taxistandplaats en bushaltes.

Sterk aanbevolen deze woning te bezichtigen om de luxe en grootte van deze accommodatie te waarderen.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
4
Badkamers:
3.5
Pool:
gemeensch
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
243 m2
Terrasoppervlakte:
82 m2
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Ja
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
937€/kwartaal
IBI:
1138€/yr
Oriƫntatie:
zuid-oost
Lift:
Ja

Casares


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 7 + 8 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja