Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Estepona, Estepona Municipality

Ref 425 - Darya Estepona

prijs € 425,000
 

Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros
Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros Appartement te koop in Estepona Estepona Municipality prijs 425,000 euros
slaapkamers
3
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
aircon
Ja
internal area
168 m2

NIEUWE ONTWIKKELING! 1, 2, 3 en 4 bed luxe appartementen aan het strand in Estepona, Costa del Sol.

Is een nieuw gebouw aan de wandeldijk in Estepona: de locatie aan de kust biedt het voorrecht om het hele jaar door de zee te bewonderen. 36 exclusieve appartementen met ruime terrassen die voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten.

Appartementen van verschillende typen en met verschillende indelingen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. En dat allemaal met een enkele gemene deler: kwaliteit. Exclusiviteit die je door het hele gebouw kunt ademen en helder om te zien vanaf het moment dat je de deur binnenstapt.

De uniekheid en elegantie van ons project kan worden gezien in de hoogte van de plafonds, kamerhoge deuren, grootformaat porseleinen vloertegels en het gebruik van hout in slaapkamers.

Airconditioning en verwarming zijn aerothermisch, een systeem dat efficiënte en zuinige hernieuwbare energie gebruikt. De appartementen zijn uitgerust met gecoördineerde domoticasystemen voor installaties, verlichting en zonwering.

Met een spectaculair zonneterras in de tuin met jacuzzi, kindergedeelte, gymnasium en infinity-zwembad.

Neem contact met ons op voor meer info!

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
168 m2
Terrasoppervlakte:
21 m2
Tuinen:
nee
Bemeubeld:
Nee
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Vioerverwarming:
Si
Oriƫntatie:
zuid-oost
Lift:
Ja

Estepona


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 6 + 6 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja