Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Rijhuis te koop in Manilva, Manilva Municipality

Ref 431 - Balcones de Manilva

prijs € 199,900
 

Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros
Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros Rijhuis te koop in Manilva Manilva Municipality prijs 199,900 euros
slaapkamers
3
badkamers
2.5
pool_nl
gemeensch.
parking
prive
aircon
in enkele ruimtes
internal area
137 m2

Fantastische woning te koop in Balcones de Manilva, Manilva, Malaga, Costa del Sol, Spanje

Dit goed onderhouden herenhuis heeft een ononderbroken uitzicht op zee, bergen en wijngaarden, ruime kamers, op het zuidoosten gelegen privétuin, plaats voor 1 auto en directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad.

Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite badkamer. Verder is er een loft met toegang tot twee terrassen met een prachtig uitzicht, dat kan worden gebruikt als een 4e slaapkamer / studeerkamer.

Het pand wordt volledig gemeubileerd verkocht en is door de jaren heen zeer goed verzorgd door deze enige eigenaren van deze woning.

Deze gated community heeft slechts 15 huizen en een gemeenschappelijk, verwarmd zwembad en een groene ruimte / speelruimte. Gelegen op slechts 1,5 km van het centrum van Sabinillas en de schilderachtige internationale haven van La Duquesa, waar u alle voorzieningen van de stad kunt vinden. Je bent ook een korte wandeling naar het oud stadsgedeelte van Manilva met bars, cafés en meer waar ze het hele jaar door tal van festivals en feesten vieren, zeker niet te missen: het beroemde druivenoogstfestival in september.

Een echte aanrader om deze woning te komen bekijken, dus bel ons vandaag voor een vrijblijvende bezichtiging.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
3
Badkamers:
2.5
Pool:
gemeensch.
Parking:
prive
Air Co:
in enkele ruimtes
Bewoonbare opp:
137 m2
Terrasoppervlakte:
31 m2
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
348€/kwartaal
IBI:
628€/yr
Oriëntatie:
zuid-oost
Berging:
Ja
Open haard:
Ja

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 10 + 9 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja