Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Doña Julia, Casares Municipality

Ref 427 - Viñas del Golf

prijs € 199,000
 

Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros
Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros Appartement te koop in Doña Julia Casares Municipality prijs 199,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch.
parking
gemeensch.
aircon
Ja
internal area
153 m2

Te koop volledig gemeubileerd luxe appartement in Casares Costa, Malaga, Costa del Sol, ANDALUSIË, SPANJE

Absoluut prachtig luxe appartement met 2 slaapkamers gelegen in het populaire golfresort Doña Julia. Het appartement is een tuinappartement, met een groot souterrain onder het pand van 33m2 waar het mogelijk is om nog 2 slaapkamers toe te voegen of een fitnessruimte, een bioscoop, een speelruimte, enz., met natuurlijk licht en directe toegang tot het privégras tuin. Het pand biedt een prachtig uitzicht op het adembenemende omliggend groen en de zeer populaire golfbaan Doña Julia.

Binnen heeft dit ruim appartement; 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken en bijkeuken, grote lounge / eetkamer met toegang tot het ruim en zonnig terras met een spectaculair uitzicht, plus een prachtige grote en volledig prive tuin, ideaal voor jonge gezinnen. Parkeren kan in de gemeenschappelijke ruimtes, maar een ondergrondse parkeerplaats en berging zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs.

Het pand biedt massa's potentieel om een ??prachtig familiehuis te creëren, met veel buitenruimte, en ligt op minder dan 5 minuten rijden van enkele van de beste stranden en restaurants van het gebied, waaronder een wereldberoemd restaurant met een Michelin-ster en een prachtig golfresort op 5 * Hotel!

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch.
Parking:
gemeensch.
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
153 m2
Tuinen:
prive
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Vioerverwarming:
badkamers
Gemeenschap. Kosten:
429€/kwartaal
IBI:
640€/yr
Oriëntatie:
zuid-west

Casares


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 3 + 1 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja