Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Casares Costa, Casares Municipality

Ref 300P - Casas del Mar

prijs € 295,000
(prijs was € 370,000)

Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros
Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 295,000 euros
slaapkamers
2
badkamers
2
pool_nl
gemeensch
parking
2 staanplaatsen
aircon
Ja
internal area
114 m2

Laatste eenheden !! Laat vallen tot 40%. Fantastische kans om een Frontline strand woning te kopen!

Word elke ochtend wakker naast de Mediterraanse zee in een rustig resort. Dit is wat je zal beleven in Casa del Mar, een residentieel resort in Casares Costa, een van de beste en rustige parels van de Costa del Sol.

Het bestaat uit penthouses en apartementen in 2 lagen met ongelofelijke afwerking zowel binnen in als in de gemeenschappelijke ruimtes.

Elk appartement wordt verkocht met 2 ondergondse staanplaatsen en een kelderruimte.

De moderne architectuur met Mediterraansde details, de tuinen en de 2 gemeenschappelijke buitenzwembaden geven dit project een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk.

Ook de locatie is een punt dat in de kijker gezet mag worden, op 25 minuten sta je in Marbella en op amper 15 minuten kan je genieten van de glamour van Sotogrande, beide staan bekend als d 2 mondainste plaatsen van de Costa del Sol.

Verder is er vanuit het resort prive toegang tot het natuurlijke strand dat zelfs tijdens het hoogseizoen nooit druk bezocht wordt.

Momenteel hebben we ongelofelijke aanbiedingen op de laatste beschikbare flats, dus mis deze kans niet om eerstelijns aan het strand te wonen.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Pool:
gemeensch
Parking:
2 staanplaatsen
Air Co:
Ja
Bewoonbare opp:
114 m2
Terrasoppervlakte:
67 m2
overdekt teras:
Ja
open teras:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
half bemeubeld
Alarm:
voorgeinstalleerde
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
818€/kwartaal
IBI:
670€/yr
Oriƫntatie:
oost
Lift:
Ja

Casares


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 3 + 4 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja