Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Duquesa, Manilva Municipality

Ref 386 - Jardines del Mar

prijs € 94,950
 

Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros
Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros Appartement te koop in Duquesa Manilva Municipality prijs 94,950 euros
slaapkamers
2
badkamers
1
pool_nl
gemeensch.
parking
1 staanplaatsen
aircon
Nee
internal area
57 m2

Strand appartement in Duquesa, Manilva, Malaga, Costa del Sol, SPANJE

Dit gezellig appartement, op het zuiden gericht, met overdekt terras en gedeeltelijk uitzicht op zee, is ideaal gelegen op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Sabinillas en de levendige jachthaven van La Duquesa.

Vanbinnen heeft dit 2de etage appartement een ruime hal met open woonkamer-keuken en een aparte gang die leidt naar de twee ruime slaapkamers en de gedeelde badkamer.

Er is een eigen parkeerplaats en een gemeenschappelijk zwembad net aan het strand, met directe toegang tot de Promenade en de zandstranden.

Omringd door talrijke strandbars (chiringuitos) en vlak naast een van de meest gevestigde traditionele restaurants en vlak bij de A7, biedt u gemakkelijk toegang tot de nabijgelegen steden, zoals Sotogrande (net minder dan 10 minuten) en Estepona (iets meer dan 10 minuten).

Bel ons vandaag om een afspraak te maken!

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
middelste verdieping
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Pool:
gemeensch.
Parking:
1 staanplaatsen
Air Co:
Nee
Bewoonbare opp:
57 m2
Terrasoppervlakte:
7 m2
Tuinen:
gemeensch.
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
135€/kwartaal
IBI:
320€/yr
Oriƫntatie:
zuid

Manilva


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 3 + 3 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja